Cu aparatul de curatare complet automat puteti curata simplu si profesional
toate sistemele pentru formarea amestecului si sistemele de injectie.
Solutia 2-in-1 care permite curatarea simultana a sistemuluide alimentare cu combustibil si de admisie. Adecvat pentru toate motoarele pe benzina si Diesel inclusiv pentru curatarea rezervorului.
Dezvoltat special pentru uti1izarea cu aditivii LIQUI MOLY-Pro-Line JetClean.
Tensiune de lucru:12 volti
Presiune de lucru:standard de 6.5 bari
Pompa: 1 motor electric, capacitate pompa 110 l/h
Rezervor de aditivi:2 rezervoare cu 3 l (curatarea sistemului de alimentare cu combustibil) si O.5 l (curatarea sistemului de admisie)
Greutate:18 kg
Dimensiuni extenoare: latime 550 mm / adancime
460 mm / inaltime 275 mm.

Curatarea sistemelor de alimentare cu carburant diesel si benzina fara demontarea partilor componente

In interiorul motorului,combustibilul vine in contact cu oxigenul si este expus la caldura. Unele componente,ca substantele aromatizante ale combustibilului,se oxideaza si cauzeaza impurificarea injectoarel or, a supapelor si a camerei de combustie.Hidrocarburile nearse au si ele acelasi efect de impurificare. Consecintele simtite de sofer sunt:raspuns intirziat la acceleratie,pornire greoaie,zgomot de motor mai puternic, mai multi poluanti la evacuare, consum mai mare de combustibil. De multe ori se ajunge la respingerea masinii de catre autoritatea de supraveghere tehnica (RAR), datorita excesuluide gaze de esapament.
Firma noastra are in dotare unaparat de curatare fara demontare a sistemelor de alimentare prin injectie,care foloseste o solutie profesionala foarte eficienta de curatare interna atit pentru motoare dieselcit si pentru cele pe benzina.
Acest tratament care dureaza 20 minute curata sistemul de admisie,injectoarel e si camera de combustie,pastrindu-le curate pe parcursul a 15.000 kilometri.In timpul tratamentului,motorul merge in goltimp de 20 minute cu un produs pur de curatare, infunctie de tipul de combustibil. Cele doua produse pe care le folosim au fost testate,aprobate si certificate de institutul german TUV.
Tratamentul este un proces de curatare profesionala interna de decocsare a intreguluisistem de alimentare cu combustibil,fara a fi necesara demontarea motorului pe componente. Murdaria dizolvata din injectoare, supape,respectiv camera de combustie este arsa in motor sievacuata impeuna cu gazele de esapament.
Aceasta curatare reface performanta originala a motorului. Raspunsul rapid la acceleratie, consumul redus de combustibil,nivelul redus de zgomot al motorului,
respectiv gazele de esapament mai putin poluante. Rezultatul final este o conducere placuta pentru sofer si pasageri.
Decarbonizare motor :: Curatare injectoare ::Curatare Filtre de particule :: lasi,Suceava, Bacau,Neamt,Vaslui, Botosani,Focsani, Roman,Targu Mures